Inredningar

Uppdaterade interiörer är ett allt viktigare konkurrensmedel. I vårt eget snickeri producerar vi inredningar för hotell, restaurang, butik och allmänna miljöer. Allra bäst är vi på komplexa inredningar med höga krav på finish eller med integrerad teknik.

Modern maskinpark och noggrant hantverk

Vår produktion utgår från CAD. Komponenter tas fram i CNC-fräsar för att nå en så precis passning som möjligt. Erfarna snickare monterar och säkerställer en hög finish på skarvar och ytskikt, vare sig det rör sig om laminat, lack, Corian/Hi-macs eller andra material.

Besök oss och prata material!

Många av våra kunder uppskattar att de kan komma till oss och ta del av våra många materialprover. I vårt kombinerade showroom och materialbibliotek finns förutsättningar för effektiva och konkreta möten mellan arkitekter/designer, slutkund och vi som producerar.

Prisbelönt kvalitet

Vårt snickeri har levererat inredning till flera prisbelönta projekt. Senast till restaurangen SK Mat & Människor, belönat med Guldstolen 2014.

8noll interior concept

Vi har tagit över och vidareutvecklar det beprövade inredningskonceptet 8noll, skapat av Spinoff Möbel. Konceptet används till funktionella skåp, receptionsdiskar och avskärmningar. Stilrena lösningar för kontor, receptioner och butiksmiljöer, som är lätta bygga, komplettera och bygga om. Läs mer på 8noll.se

Installera snabbt och öppna tidigare!

Vi är experter på att producera med tanke på enkel och snabb installation på plats. En naturlig följd av att drygt hälften av det vi producerar är för event och utställningar med korta byggtider och orubblig deadline. Våra metoder innebär att du inte behöver hålla stängt för ombyggnation lika länge, och därmed slipper förlorade affärer.

Print & teknik – integrerat från start

Allt mer inredning integreras med teknik i form av skärmar, ljud & belysning. Samtidigt vill många också arbeta med grafiska element. Tack vare vår egen grafikstudio och våra egna tekniker kan vi smidigt integrera allt detta från start. Då blir produktionskedjan kortare och du kan vara säker på att allt verkligen passar ihop som det är tänkt. Och om vi involveras redan i designfasen har vi också möjlighet att ta fram prototyper och prover som är så kompletta som möjligt – ett bra redskap i införsäljningen av nyskapande design.

 

Se fler bilder på inredningar

Referenser inom INREDNINGAR

De senaste åren har vi bland andra haft nöjet att leverera interiörer till:

Aimek Byggteknik, Bico Bygg og Innredning, Concept Store Sweden, Ergona, Eyeworks Sweden, Global Blue, HF Interior, JK Delicate, Markslöjd Intertrade, Okidoki Arkitekter, Peppes Pizza, Rodamco Projekt, Senab Concept, SF Bio, Sharper Of Sweden Barbershop, Stureplansgruppen, Svenska Turistföreningen, Volvo Trucks, W.L Gore

Back to top